Hírek, újdonságok rovat cikke

Publikálás: 2014.04.02 - 15:17

Új Gopro tartozékok és szoftver

Több tok, és új beállítási lehetőségek

A Gopro új tartozékokat és egy jobb teljesítményt ígérő szoftvert jelentett be Hero3+ sorozathoz. Az új kiegészítők a hero3 és 3+ sorozattal kompatibilisek.

Tartozékok:

Két új szóló és egy dual tok valamint egy flexibilis rögzítő kar kerül a kínálatba.

Blackout tok

Ez a matt fekete tok az inkognitóban történő felvételezést segíti. A fényvisszaverődések elkerülése érdekében az előlapon található LCD egy kis fekete lappal letakarható, így szemből alig alig lehet észrevenni a kamerát illetve még kisebb lesz a szembe történő fény visszatükrözésének lehetősége. A 40 méteres mélységig vízálló fekete tokhoz egy száraz körülmények közt használatos skeleton hátsó ajtó is jár, mely a rajta található nyílásoknak köszönhetően a hangok kiváló rögzítésére alkalmas.

 

A Frame nevű tok, azaz egy keret

Ez az eddigi legkisebb és legkönnyebb Gopro tok. A kompakt keret új rögzítési mechanizmusa egyetlen mozdulattal történik. A retesz felnyitásával vagy lenyomásával oldhatjuk vagy szoríthatjuk rá a kamerára. Folyamatos elérhetőséget biztosít az összes csatlakozó aljzathoz, adat vagy akkumulátor töltés céljából. Ha LCD vagy aksi backpacket illeszt rá a felhasználó, akkor egy a keret belsejéből kihajtható kis "L" alakú rögzítő kar segít azt a helyén tartani. A hátlapi csatlakozóhoz porvédő gumi jár és az objektívre pedig egy üveg védőbúra helyezhető fel.

 

Gooseneck azaz hattyú nyak

Ez egy egylábas gorillapodnak tűnik leginkább és flexibilis rögzítést tesz lehetővé.

 

Dual Hero System,

Ez a két kamerát "elnyelő" új Dual tok a 3D felvételt készítő vagy a párhuzamosan fotó és videó felvételezést előnyben részesítő felhasználók számára lehet ideális. A két kamera egymáshoz képest 180 fokkal elforgatva helyezkedik el benne, azaz az egyik fejtetőn áll, míg a másik hagyományosan, így az objektívek egymás mellett foglalnak helyet.

 

A hadvereken túl egy új szoftver is érkezik

Az új programmal a visszanézés, a szerkesztés és a megosztás lesz még könnyebb és élvezhetőbb. Az ingyenes Gopro APP-et, mely az összes kamera funkció vezérlését lehetővé teszi vezeték nélkül is, továbbá kép/videó visszanézést, e-mailben és közösségi média platformokon történő megosztást  biztosít, egy új verzióra frissítették, így a Hero 3+ Black felhasználók már a kamera szoftvert is wireless frissíthetik. A frissítés a Hero 3+ felhasználóknak több kép beállítási lehetőséget biztosít az új SuperView mód (1080/60 és 1080/50 beállításokkal) és az új, magasabb képsűrűséget biztosító Auto Low Light mód használatával.

 

Ezen kívül haladó finom beállítási lehetőségeket kap a felhasználó, mellyel a szín, ISO határ, élesség, és fehér egyensúly beállítások szabhatók testre az egyedi igények szerint. A Hero 3+ Silver készülékek pedig minden kamera módban szélesebb látószöget kapnak az új frissítéssel. 

Cikk képei

Kosár tartalma

A kosár üres.

Kosár tartalma

Mostanában Történt

2015. július 16., csütörtök 10:46
Új cikk került feltöltésre: Új beépített rádiós vezérlő rendszerű Yongnuo vaku
2015. január 6., kedd 07:31
Új cikk került feltöltésre: Érintőképernyős Nikon D 5500 bejelentés
2014. szeptember 16., kedd 14:41
Új cikk került feltöltésre: Kiváló ISO 12800-as mintakép a Canon EOS 7D II-ből
2014. szeptember 15., hétfő 07:28
Új cikk került feltöltésre: És most már hivatalosan is: Canon EOS 7D II
2014. szeptember 12., péntek 16:37
Új cikk került feltöltésre: Nikon D 750 Videó

Esemény naptár

= Események
= Oktatások