Mitől Outlet?

A fotooutlet.hu portál elsődleges célja a fotós (és videós) felszerelések vásárló közönsége számára egy helyre gyűjteni és áttekinthető formában bemutatni a piac kedvezményesen (20-90 %) megvásárolható eszközeit, ezzel összhangban lehetőséget biztosítani a forgalmazók számára a régebb óta raktáron levő készleteik gyorsabb forgatására egy virtuális outlet formájában.
 
Oldalunkon található ”outlet” termékek az eredeti vételárhoz képest minimum 20, de akár 90 % kedvezménnyel rendelhetők egy hagyományos webáruház szerkezet keretein belül. A kosárba helyezett és megrendelt termékeket az eredeti forgalmazóiktól vásárolják meg látogatóink. Mi közreműködünk a tranzakcióban azáltal, hogy outlet termékek felületünkre a forgalmazók feltölthetik a legjobb áron kínált termékeiket. Az adott terméket áruba bocsátó üzletben átvehetőek a rendelt eszközök, de kívánságra azt a forgalmazó házhoz is szállítja. Az átvétel és kiszállítás adott boltra vonatkozó lehetőségei a bolt listában találhatók. A forgalmazó egy munkanapon belül köteles tájékoztatni a megrendelőt a kiszállítás részleteivel kapcsolatosan.   
   
Mindezek mellett a fotooulet.hu csokorba gyűjti a Magyarországon bérelhető fotó műtermeket, illetve a hazai fotós képzéseket és rendezvényeket naptárba rendezve is megjeleníti. Ezzel is segítve a fényképezés szerelmeseinek a manapság egyre nagyobb számban megjelenő oktatások, képzések, workshopok közül kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet.
 
A weboldal fejlécében található Hirdetési Csomagok menüpontban részletezett összetevőkből álló értékesítési, és hirdetési kombinációkat kínáljuk a fotó és videó felszereléseket (illetve kapcsolódó termékcsoportokat) értékesítő, műtermeket bérbeadó, oktatásokat valamint rendezvényeket szervező cégeknek (szervezeteknek).
 
Magánszemély felhasználóknak ingyenes apróhirdetési felületet biztosítunk külön kereső felülettel, mely megkönnyíti az egyedi igényeknek megfelelő paraméterek szerinti találatszűkítést, ezzel elősegítve a célirányos weboldal használatot.
 
Hogy a kép teljes legyen, Magazin menüpontunkban a képalkotás világára nyitott felhasználókat hasznos termék információkkal és egyéb érdekességekkel, cikkekkel várjuk.
 
Kellemes böngészést kívánunk!
 
Kérdések esetén a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken keresztül forduljon hozzánk bizalommal!
 
 
 
 

Kosár tartalma

A kosár üres.

Kosár tartalma

Mostanában Történt

2015. július 16., csütörtök 10:46
Új cikk került feltöltésre: Új beépített rádiós vezérlő rendszerű Yongnuo vaku
2015. január 6., kedd 07:31
Új cikk került feltöltésre: Érintőképernyős Nikon D 5500 bejelentés
2014. szeptember 16., kedd 14:41
Új cikk került feltöltésre: Kiváló ISO 12800-as mintakép a Canon EOS 7D II-ből
2014. szeptember 15., hétfő 07:28
Új cikk került feltöltésre: És most már hivatalosan is: Canon EOS 7D II
2014. szeptember 12., péntek 16:37
Új cikk került feltöltésre: Nikon D 750 Videó

Esemény naptár

= Események
= Oktatások